Wednesday, 28 June 2017

ootd • mijn verjaardag!


Ik hoorde het regelmatige gepiep van mijn wekker vanuit de verte. Vroeger dan op een normale maandag, en dat voelde ik wel. En toen realiseerde ik het me: het was ook geen normale maandag, maar mijn verjaardag! Ik was dan wel niet (zoals vroeger) mega vroeg in de ochtend vol opgetogen wakker geworden, maar langzaam kwam het enthousiasme voor de dag in me op, mijn moeheid verdringend. Mijn zeventiende verjaardag... Natuurlijk voelde ik me niet een ander persoon, maar wel wist ik dat het een hele gezellige dag zou gaan worden. 

Bij verjaardagen hebben we, naast de denk ik wel vaker voorkomende tradities als een verjaardagsontbijt en cadeautjes op het grote bed, de traditie van het bedcadeautje. Een slimme zet van mijn ouders om kindjes die heel vroeg wakker worden iets langer bezig te houden zodat zij zelf nog wat langer van hun nachtrust kunnen genieten. Vroeger, als we dan eindelijk op de avond voor onze verjaardag sliepen, legde mijn moeder een cadeautje op ons nachtkastje, wat we dan als we wakker werden op onze verjaardag open mochten maken. Vaak zat er iets van een playmobiel poppetje of een ander klein speelgoedje in om je een beetje te vermaken. Slim slim slim. Maar nu we ouder zijn liggen we er vaak later in dan mijn ouders, en wordt het cadeautje ergens rond het bed verstopt, want ja, nog steeds doen we aan bedcadeautjes (yay!). Eergisteren ochtend lag het boek 'everything everything' verstopt op mij te wachten, superleuk! 
En nadat mijn moeder zingend mijn kamer in was gekomen, volgden de cadeautjes op bed (Van mijn ouders kreeg ik een horloge! Wat ik eigenlijk dus al wel wist omdat ik 'm zelf had uitgezocht, but ofcourse that doens't takes the fun out of it! Ben er echt superblij mee! (oh, hoe laat is het? 10 voor half 12!) Mijn zus veraste me met een paar toffe oorbellen en een fotoboekje om m'n polaroids in te bewaren) en daarna het verjaardagsontbijt. 


• dress: ZARA • shoes: ADDIDAS • watch: DANIEL WELLINGTON • 
______________________________________

Op school maakte in mijn laatste toetsen. Eerst filosofie en daarna Grieks, waarbij ik m'n cluster nog op mini roze koeken met smarties trakteerde (moge ze d'r allemaal erg smart van zijn geworden)(ha-ha). Na deze laatste schooluurtjes (okay, niet echt de laatste. Moet nog wel m'n toetsen ophalen, rapport ophalen, boeken wegbrengen en zulk soort dingen, maar toch voelde ze wel al de laatste schooluurtjes) ging ik met een paar vriendinnen naar mijn huis, om lekker taart te eten (ik was weer eens disable om alle kaarsjes in één keer uit te blazen)(ach weetje, ik zou toch niet geweten hebben  wat ik had moeten wensen so yeah) en lekker de hele middag in de zon zittend te kletsen. 
's Avonds aten we taco's (yumyum) en ik sloot mijn dag af met het schoolfeest. 
Verjaardagen maken me ook altijd een beetje tja, niet echt nostaligisch maar uhh, m'n verjaardag is meestal ook rond of in de toetsweek, en dan realiseer ik me gewoon altijd dat er wéér een jaar voorbij is. En dat ik nu alweer zéventien ben (en me dan natuurlijk niet zo voel), en naar de zesde ga volgend jaar en jemigdepemig, on top of that, éindexamen moet gaan doen. poeh poeh. 
Maar nu eerst: zomervakantie! En yesyesyes, daar heb ik zin in! 


*   *   * 

Het was een dag vol heerlijk eten en goed gezelschap. Een perfecte combinatie, en wat wil een mens nog meer?  
Ik hoop dat jullie ook een fijne dag hebben gehad!

liefs,
ARJANNE

ps: oh oh, nog even de beschrijving in de sidebar veranderen.... ;) Dat cijfertje kan wel een upgrade gebruiken! 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

16 comments:

 1. Wow dat klinkt als een goede verjaardag! Nog gefeliciteerd :) Leuke cadeautjes heb je gekregen. En wat een fantastisch jurkje <3

  ReplyDelete
 2. Wat een mooie foto's & een leuk jurkje! Oh en nog gefeliciteerd natuurlijk :)

  ReplyDelete
 3. Gefeliciteerd! Je jurkje is echt zoo leuk!

  ReplyDelete
 4. Nog gefeliciteerd! En superleuke outfit, staat je leuk! :)

  xx

  ReplyDelete
 5. Wat een geweldige outfit, staat je super goed! Nog gefeliciteerd girl!
  X

  ReplyDelete
 6. Een heel erg mooi kleedje!! Nog een gelukkige verjaardag, het zijn heel erg leuke foto's geworden :)

  ReplyDelete
 7. Wauw!! Dat is echt de mooiste jurk ooit! Die bloemetjes, die stipjes...

  ReplyDelete
 8. Gefeliciteerd nog meid!! Fijn dat je zo'n leuke dag hebt gehad, je zag er ook supermooi uit!<3 En een fijne vakantie hihi! Xx

  ReplyDelete
 9. Nog een hele gelukkige (late) verjaardag! Ik ben verliefd op je kleedje, super mooi. :D

  ReplyDelete
 10. Ik wens je nog een gelukkige verjaardag! (hoewel dat nu wel een beetje laat is, hihi) Ik hoop dat je er toch nog van geniet! Want, wat had je een super mooi kleedje aan! :) Xxx

  ReplyDelete
 11. oh maid, wat een leuk jurkje heb je aan! echt zara, haha. maar nog maals, van harte gefeliciteerd! <3

  ReplyDelete
 12. Ik had je al gefeliciteer op instagram, dus ik ben gelukkig niet te laat geweest! Wat een onwijs mooie en lange benen heb je wel niet?! WOAH

  ReplyDelete
 13. Ahh, klinkt inderdaad als een hele fijne dag!! EN CONGRATS OMG ZOVEEL TE LAAT MAAR TOCH!! Het jurkje staat je echt heel mooi en de DW watch erbij, ik zwijmel alweer weg. Net zoals bij die foto's met de zon (vooral de allereerste en allerlaatste). Prachtig!!

  ReplyDelete
 14. Aah, dat klinkt eigenlijk wel als de perfecte verjaardag! Nog een keer gefeliciteerd (lekker laat maar ik had je gelukkig al op insta gefeliciteerd :)) En ohhh dat jurkje is zo leuk en dan je horloge erbij, heel erg pretty! xx

  ReplyDelete
 15. Super tof kleedje Arjanne!!

  ReplyDelete
 16. Misschien een klein beetje héél erg laat, maarr: gefeliciteerd!! En mooie foto's, je bent echt prachtig :)

  ReplyDelete

Wat leuk dat je een reactie achterlaat, ik lees ze met plezier!

You just made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...