Thursday, 20 July 2017

aan zee

Het ging allemaal vrij spontaan. De dag van tevoren hadden Myrthe en ik besloten te meeten en de ochtend van de dag zelf besloten we die dag een bezoekje te brengen aan onze grote vriend de zee. We hadden afgesproken op station Haarlem en volgden we met onze fietsjes de borden richting zee (volgens mij gingen we ook letterlijk over de zeeweg), en dan wel Bloemendaal aan Zee (want in Zandvoort leek het ons veel drukker + Bloemendaal was dichterbij, jaja, daar was even over nagedacht). Maar nadat we de golfjes een beetje hadden geïnspecteerd en een stukje over het strand hadden gelopen, voelden we ons toch nog niet echt geïnspireerd. We stapten weer op de fiets richting de dichtstbijzijnde civilisatie, Overveen, op 2k afstand volgens de borden (nou, van die bordjes vertrouw ik dus ook nooit meer, het was echt géén twee kilometer. Of zo voelde het in ieder geval niet.). Ondertussen hadden we bedacht dat we een spiegel wouden kopen om foto's mee te maken, en ook wouden we een filmpje gaan maken, waar we een schetsboek voor nodig hadden. Bij de Action in Overveen haalden we een spiegel & schetsboeken, en bij de Appie ernaast sloeg Myrthe nog wat voedsel in. Weer terug op het strand was de zon doorgekomen en brachten we lekker de rest van de middag in het zonnetje, filmend en fotograferend door. En Myrthe was moe. We aten pizza met uitzicht op zee, en daarna begon voor ons beide de lange reis terug, na een heerlijk dagje aan zee. 


" she was just like the sea, 
wild but calming at the same time "


liefs,
ARJANNE
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 comments:

 1. Wauw, wat zijn die beelden gaaf geworden!

  ReplyDelete
 2. Gaaf zeg, die foto's met spiegel. Ik moest echt even goed kijken waar ik naar keek!

  ReplyDelete
 3. Ik had ze op je insta gezien, zo'n toffe foto's!

  ReplyDelete
 4. Wat een gave foto's zeg met dat spiegeltje!

  ReplyDelete
 5. Supervet die foto's met die spiegel! Zo creatief. x

  ReplyDelete
 6. Wauw hé, wat een onwijs gave foto's!! Ik wil nu helemaal graag eens met een spiegel shooten haha, je kan er zulke creatieve dingen mee doen!! X

  ReplyDelete
 7. haha dat zinnetje, "en Myrthe was moe". super leuk idee om met een spiegel foto's te maken! ze zijn zeer nice geworden.

  ReplyDelete
 8. Super gave foto's!! Klinkt als een hele gezellige dag. Xxx

  ReplyDelete
 9. Je wilt niet weten hoelang ik al niet opzoek was naar een ronde spiegel, haha, gewoon in de action? Allee zeg, nooit aan gedacht dat het daar zou zijn! Kei grave foto's! Geef toe, een spiegel is ZO onwijs graaf om mee te werken. (((:

  ReplyDelete
 10. Dat met die spiegel is echt zo tof bedacht! heel mooie foto's hebben jullie gemaakt! :) Ik heb ook wel eens foto's gemaakt met zo'n ronde spiegel maar volgens mij heeft mijn zusje die laatst gebroken, haha, dat wordt een nieuwe halen dus.

  ReplyDelete

Wat leuk dat je een reactie achterlaat, ik lees ze met plezier!

You just made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...