Monday, 3 July 2017

antwerp in analogues


Begin juni waren we een weekendje met de hele familie in Antwerpen. Het was een heerlijk zonnig weekend, vol gezelligheid en heerlijk eten. Een weekendje waarin we Antwerpen -een stad waar ik nog nooit was geweest- met z'n allen (beter, voor sommigen) leerden kennen. Het leukst aan Antwerpen vind ik denk ik het water, wat -vind ik- altijd wel leven in een stad brengt. De oevers van de schelde, die nog dagelijks bevaren wordt, bieden de perfecte plek voor de hele stad om een zonnig middag door te brengen en ook is het heerlijk om er een beetje uit te waaien terwijl je over de boulevard loopt. En ook is het een fijne, gezellige, oude stad met een sfeervol centrum, een stuk of duizend kerken en het zelfde aantal gezellige pleinen. 
Vlak van tevoren (lees: letterlijk de dag van tevoren) gaf de DSLR die ik gebruikte het op, waardoor ik alleen maar analoog en polaroid heb gefotografeerd. En analoge fotografie, ik weet niet, maar het heeft gewoon iets. De sfeer, de aandacht die je geeft aan de foto's die je maakt. Me likes it. Me likes it a lot. 


• a stroll along the sunny boulevard • 


 • by the water • 


 • see, sparkles are dancing on the river • • a little moment to enjoy the view • 


• a tram of antwerp •• the art against the wall •


 • may the streets be sunny and the skies be blue •


• in the morning • 


• my sister • 


 • a garden full of roses • 


• the market •  • the botanic gardens •

*   *   *
liefs
ARJANNE
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

14 comments:

 1. Wauww wat een onwijs gave foto's! Die analoge vibes maken het helemaal af, love it!! X

  ReplyDelete
 2. i see vibes everywhere! me likes analogue a lot tooooo. misschien moet ik er ook aan beginnen, maar iets weerhoud me ofzo. ik weet het niet.

  ReplyDelete
 3. Oh wauw, die kleuren. Inderdaad, fijn sfeertje! Ben al een paar keer in Antwerpen geweest maar nog nooit echt de stad verkend helaas.

  ReplyDelete
 4. Wat een mooi artikel Arjanne!

  ReplyDelete
 5. Wat een leuke foto's! Ze hebben allemaal zo'n mooie analoge vibe, love it! :) Zelf ben ik al een paar keer in Antwerpen geweest, ik vind het ook een hele leuke stad!

  ReplyDelete
 6. Mooie foto's heb je gemaakt, heel tof dat analoge! Doet je camera het inmiddels weer?

  xx

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dankjewel! Nee, m'n camera was echt 'op', maar ik heb een nieuwe camera gekocht! (ik was er gelukkig al een tijdje voor aan het sparen :) En hij is zo fijn!

   Delete
 7. Woow zo'n mooie foto's! Analoge foto's zijn altijd zo een tikkeltje specialer, he! X

  ReplyDelete
 8. Zo'n mooie foto's!! In die tuin vol bloemen heb ik onlangs een presentatie van geschiedenis gehouden, het was daar echt prachtig! Hopelijk heb je een beetje genoten van Antwerpen!

  ReplyDelete
 9. Super leuk om eens foto's te zien van mijn eigen thuisstad! Ik herken trouwens elk plekje :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ahh je woont in antwerpen, hoe tof!? En hihi, wat leuk dat je de plekjes herkent! <3

   Delete
 10. Ik hou echt van analoge kiekjes! Deze post was echt een glimlach op mijn gezicht haha Vind het trouwens ook gaaf dat je ze allemaal een titel geeft

  ReplyDelete
 11. Analoog is zoo cool, heel tof je foto's! Antwerpen is echt een leuke stad!

  ReplyDelete

Wat leuk dat je een reactie achterlaat, ik lees ze met plezier!

You just made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...