Monday, 14 August 2017

camping in the south of france • oneDeze zomer hebben we weer met z'n allen in de bergen van zuid-frankrijk, de cevennen om precies te zijn, gekampeerd, mijn vader, moeder, zus en ik (ja, ik was weg. ya probably didn't notice it, want ik er gingen nog gewoon posts online, maar ik ben in de tussentijd lekker in frankrijk op vakantie geweest, oui oui!). Twee weken slapen in een tent, wandelen, lezen, zwemmen, spelletjes spelen, relaxen en -in my case- foto's maken. En met al die foto's volgen vacationdiaries als vanzelf. Dit keer worden het letterlijk diaries, met de stukjes die ik op vakantie in mijn vakantiedagboekje schreef erbij. Laat ik jullie gelijk even kennis maken met mijn geweldige handschrift en z'n eveneens geweldige leesbaarheid (nu al scusa voor de spelfouten). Maar ondanks die lichtelijke onleesbaarheid, de doorgekraste woorden hier en daar en eventuele spelfouten, leek het me toch wel tof om het zo te doen &  i hope u enjoy

*   *   *
Veel te veel autofoto's, i know. maar ja. dit is het we-gaan-weg-deel, en dat deden we nou emaal in de auto... next time more exciting things, i promise! Ik ben nu vooral benieuwd wat jullie van de vakantiedagboekpagina's vinden... let me know! (is het trouwens (qua grootte enzo) een beetje goed leesbaar?)

liefs, 
ARJANNE

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 comments:

 1. Woow echt leuk met die travel-boekje-geschreven-dingetjes (euhm ja je weet wat ik bedoel) Ik kan het toch lezen, dus de grootte is denk ik goed! X

  ReplyDelete
 2. ik vind het echt heel leuk gedaan zo! en echt een tof idee. ik ben altijd lang bezig met het overtypen vanuit m'n dagboekje. komkommer het net lezen haha. (en ik mis frankrijk echt wel!!) (en ik denk dat de Fransen heeeel veel baguettes vreten)

  ReplyDelete
 3. Aahh wat gaaf van die handgeschreven stukjes! Je verzint ook altijd wat origineels, haha<3 En ik kan het lezen hoor! ;) Xo

  ReplyDelete
 4. Mooie foto! En wat leuk dat je zelf een dagboekje bijhield! :)

  xx

  ReplyDelete
 5. Hihih, wat een super fijne manier om je vakantie-verhalen met ons te delen! Ik vind het zeker geslaagd hoor! Ook al zijn het (bijna zo goed als) alleen maar vakantiefoto's, ik vind ze heel erg mooi! :)

  ReplyDelete
 6. Heel erg leuk om dit zo te lezen!! Ik kan niet wachten om de volgende te lezen!
  xxx

  ReplyDelete

Wat leuk dat je een reactie achterlaat, ik lees ze met plezier!

You just made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...