Thursday, 21 September 2017

mixtape • the end of summer

De regen tikte op de ruiten, zoals dat alleen leuk en gezellig en artistiek kan zijn wanneer je een blogger bent en je binnen zit. Relaxed zat ik achter m'n bureautje op de laptop om weer een wat blogjes te lezen. Een kopje thee in mijn hand, mijn huiswerk gemaakt. En daar stond het opeens. Onschuldig, boven de titel van het tweede artikel dat ik aanklikte. De datum. Ik staarde naar de cijfers en dat ene woord. Een post van vorig jaar? flitste er door mijn woord, vlak voordat ik me realiseerde dat het artikel natuurlijk dít jaar gepubliceerd was en ja, dat het alweer september was. september... how did that happen?? En het is zelfs al 20 september, de evennaaste dag van de zomer. 

En nu, 21 september, de laatste dag van de zomer, leek me een goede reden om een "the end of summer" playlist met jullie te delen. Nummers waarvan ik denk dat als ik ze later weer hoor, ik zal terugdenken aan deze zomer en wat nummers om de herfst te verwelkomen.
Miracles (someone special) • Coldplay
Hypnotised • Coldplay
By Your Side • The 1975
Overnight • Parcels
Gamesofluck • Parcels
Older • Parcels
ILYSB • LANY
Perm • Bruno Mars
Straight Up & Down • Bruno Mars 
Versace On The Floor • Bruno Mars
Ghosts • Ryan McMullan
You Don't Dance • Ryan McMullan

Parcels ontdekte ik via vriendinnen van me die ze op lowlands hadden gehoord. Heerlijke muziek.  By Your Side is al lang een van mijn favoriete nummers, staat ook op m'n vorige playlist, maar ik heb 'm ook gewoon heel vaak geluisterd deze zomer. dus tja. Vlak voordat we op vakantie gingen had ik de Kaleidoscoop EP van Coldplay op spotify snel even offline gezet, waardoor ik 'm mega vaak heb geluisterd op vakantie. En waar m'n halve fangurl-zijn-van-bruno-mars opeens vandaan komt, ik heb geen idee, ik weet alleen dat z'n nummers (ook z'n oude, oldies but goldies!) heerlijke dansnummers zijn en ik er spontaan blij van wordt. En Ryan Mcmullan luister ik weer helemaal thanks to my sister. 

*  *  * 
wat zijn jullie bye-summer-hello-autumn nummers?

liefs
ARJANNE
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 comments:

Wat leuk dat je een reactie achterlaat, ik lees ze met plezier!

You just made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...