Wednesday, 18 October 2017

summer analogs


Misschien een beetje tegenstrijdig, een titel met het woord zomer erin onder een datum die verkondigd dat het allang herfst is. Maar ja, ik ben gewoon niet zo op tijd of in schema met zulk soort dingen, dus dan krijg je dat. Maar het weer doet met me mee, dit weekend leek het meer zomer dan herfst. Misschien heeft het zonnetje van de afgelopen dagen je zomergevoel stiekem een beetje weer laten opbloeien, waardoor je helemaal niet meer raar opkijkt van mijn zomerse analoogjes. 


Over onze kampeervakantie heb ik in de eerste schoolweken al uitgebreid halve reisverslagen geschreven. Maar behalve de bergen zag ik ook de zee afgelopen zomer. Zelfs een hele week lang, iedere dag, de franse zee. Ik ging namelijk op surfkamp!

summercamp. 

heerlijke, zonnige (op één regenachtige dag na)(maar hey, ik had een paraplu meegenomen so yeah.) dagen die we buiten doorbrachten, longboardend, beach volleybal spelend, pingpongend, kaartspelletjes spelend, over de markt van het dorpje lopend, ijs etend, slaglinend en -natuurlijk- surfend. Ik ben nu zeker geen help op een surfplank (ik heb zelfs de beste whipe-out prijs gewonnen)(en nog trots ook), maar ik kan wel al aardig blijven staan en manmanman wat heb ik een lol gehad. Het leren golfsurfen was ongelofelijk leuk. Onze surfleraar was een fransman die engels met een australisch accent sprak en hij had lang golvend blond haar, om het surfdude-beeld compleet te maken. Zon, zee, strand, surfen en ook het kampterrein was een relaxte plek waar constant surfmuziek werd gedraaid. Doe mijn nog maar zo'n weekje!


*   *   * 

oh, wat hou ik toch van de sfeer van analoge fotografie. Ik ga morgen meteen weer een nieuw rolletje in m'n camera stoppen!


liefs
ARJANNE
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 comments:

 1. Leuke foto's, ze geven me meteen een zomergevoel!

  ReplyDelete
 2. Je foto's zijn prachtig! <3

  ReplyDelete
 3. oeh, ik wist niet dat je ook op surfkamp was geweest! super tof en de foto's zijn echt mega geweldig. love as always <3

  ReplyDelete
 4. Wat fijn om zo terug te blikken op de zomer, met alle mooie kleuren <3

  ReplyDelete
 5. surfen lijkt me zo leuk om te kunnen! & ooh love (as always) voor je analoogjes XXX

  ReplyDelete
 6. heeerlijke foto's!! Ik heb 2 wegwerpcameraatjes gekocht in het voorjaar maar ze amper gebruikt, super zonde! Maar als ik ze volgend jaar dan een keer laat ontwikkelen zijn de resultaten altijd een verassing :)

  ReplyDelete
 7. Zalige foto's! Ik had vorige zomer een wegwerpcamera. Helaas veel mislukte foto's (maar dat hoort erbij, I guess), maar ook echt superleuke herinneringen aan overgehouden!

  ReplyDelete

Wat leuk dat je een reactie achterlaat, ik lees ze met plezier!

You just made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...