Sunday, 26 November 2017

teds • all day brunch


"all day brunch."
Wanneer je hotspotje dát als lijfspreuk heeft kan het me bijna al niet meer schelen wát de brunch dan inhoudt, ik loop gegarandeerd naar binnen. Ontbijt mag dan wel bijna mijn favoriete maaltijd zijn, maar brunch is praktisch hetzelfde alleen dan is er wat meer moeite ingestoken (dus yay) en is het eigenlijk ontbijt + uitslapen (dubbel yay!). En nouja, dan is bij ted's place (oh, wat klinkt dat leuk amerikaans zeg - amerikaans op een goede manier) die brunch ook nog eens heerlijk en zit je terwijl je die lekkere brunch opsmikkelt óók nog eens in een tof ingerichte ruimte.
Sinds vorig jaar woont mijn zus op kamers in Utrecht. Natuurlijk mis ik m'n zussie, maar het brengt ook een hoop leukheid met zich mee. Ik zou d'r een heel boek over kunnen schrijven, the perks of your sister living by herself, somewhere else, of the perks of your sister leaving the nest and going somewhere fun (lange tijd dacht ik dat "the perks" iets als "de beperkingen" betekende. Maar nee, het betekent iets totaal anders, namelijk de voordelen)(ja, ik heb de titel "the perks of being a wallflower" lange tijd niet begrepen). Eén van de hoofdstukken zou dan gaan over het feit dat je altijd bij zus (of broer, natuurlijk) kan gaan logeren. Mega gezellig én Utrecht is een superleuke stad. In de herfstvakantie (ja, long time ago) kwam ik weer eens naar Utrecht en besloten we om iets te gaan doen wat we beide nog nooit hadden gedaan: buiten de deur ontbijten. I don't know why, maar het is gewoon niet echt iets wat ik 'normaal' snel zou doen, maar ook tijdens een citytrip heb ik nog nooit een keer in een restaurantje ontbeten. Mijn zus had hetzelfde, dus het leek ons hoog tijd om het eens te proberen. En hoe leuk en lekker was dat! 
Ik had 'n gepocheerd ei met kaas en avocado op zuurdesembrood, echt heerlijk, en mijn zus bestelde ook een gepocheerd ei, alleen had het hare zalm en avocado erbij, en dit alles lag ook op een zuurdesembroodje. De croque madame is ook erg aan te bevelen, weet ik uit eerdere lunch-ervaringen en verder waren er nog een dozijn andere dingen die ons mega lekker lekker leek (banana pancakes, een veggie sandwich of alle taartjes die ze er hebben...). Teds is zeker een aanrader! 

Teds Utrecht 
Lichte Gaard 8 
3511 KT Utrecht
__________________________________

Ontbijten/brunchen jullie wel eens buiten de deur?


liefs
ARJANNE
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

18 comments:

 1. Oeeeh looking good! Klinkt erg lekker, dat broodje dat jij had met onder andere avocado er op. Jum! Wat een toffe foto's heb je gemaakt trouwens. :D

  ReplyDelete
 2. Wat ziet en klinkt dit heerlijk!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ahh dankjewel Roos! (en hihi, het ziet en klinkt niet alleen heerlijk, het wás ook heerlijk ;)

   Delete
 3. Oh jum! Dat ziet er super lekker uit en ook super gezellig! Ik moet eigenlijk vaker buiten de deur ontbijten en lunchen haha :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jaa dat wil ik ook!! (maar m'n spaarpot is het daar niet zo mee eens helaas ):

   Delete
 4. Wij gaan héél soms in de Ikea ontbijten. Haha. Tot daar onze buiten-de-deur-ontbijten avonturen. Ik vind het wel altijd fijn! Een beetje alsof je op vakantie bent ofzo. Maar hier in de buurt heb je niet echt iets waar je gezellig kan zitten ontbijten helaas.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ohjaa, hihi, de Ikea!! Inderdaad een beetje alsof je op vakantie bent, het voelt ook best wel fanceh :)

   Delete
 5. Oh, wat ziet het er heerlijk uit!!

  ReplyDelete
 6. Super leuk adresje. Zelf woon ik in België maar Utrecht lijkt me een super tof stadje om eens te bezoeken!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dankje! Ohhh dan hop je niet zo 1 2 3 naar Utrecht om te ontbijten nee, maar Utrecht moet je zeker eens bezoeken, is echt een mega leuke stad!

   Delete
 7. oeh jummy ik wil daar heeeeeen! toevallig donderdag een dagje vrij? gheghe <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ahh i wish!! Maar neen, gewoon school voor mij... Als je nog gaat moet je maar lekker je insta stories volgooien en veeeeel foto's delen :)

   Delete
 8. Woeee dat ziet er zo goed uit! En yay voor de hele dag door brunch :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jaaa dat is zo leuk van ze bedacht! all day brunch, ik vind 't geweldig!

   Delete
 9. ziet er heerlijk uit!! Wat heerlijk dat je zus in Utrecht woont, super handig excuus ook om lekker vaak naar Utrecht te gaan :) :)

  ReplyDelete

Wat leuk dat je een reactie achterlaat, ik lees ze met plezier!

You just made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...