Tuesday, 21 November 2017

waarom bloggermeetings een van mijn favoriete dingen zijn.

Ik was blijkbaar even straal vergeten waar de piano op utrecht centraal stond, want ik liep het perron af en vervolgens totaal de verkeerde kant op. Aan het uiteinde van het station doemde die leuke poortjes al voor me op en kreeg ik het vermoeden dat ik eigenlijk precies aan de andere kant moest wezen. Ik maakte rechtsomkeert en liep alle éénentwintig perrons snel voorbij. Aan de centrum-kant zag ik 'm gelukkig al snel staan, ik checkte uit en liep naar de piano, waar Laura en Luna al stonden te wachten. Een ogenblik later kwam ook Emma het station uitwandelen en gingen we met z'n allen op weg richting het centrum.

 hihi, zelf drink ik geen koffie (eigenlijk geen échte blogger hé), maar man wat zien cappuccino's er leuk uit om te fotograferen. :) 

Het was koud en het regende. Dus we wouden naar binnen, en het liefst een beetje snel ook. We gingen Anne&Max binnen, waar (volgens mij) letterlijk nog één tafeltje vrij was. Toen we weet-ik-het-hoeveel-later ons weer naar buiten waagden, stond er zelfs een rij mensen te wachten op een plekje. 
Om ons heen zagen we namelijk iedereen van grote planken een ontbijtje dat bestond uit allerlei lekkers (allerlei soorten brood, een croissantje, yoghurt met fruit en muesli,  een soort eitje -man man man ik wil daar een keer ontbijten!) snoepen, maar we hadden al ontbeten. Toen viel ons oog op een soort mini-high-tea-zoet-proefplank-geval. De cheesecake was heerlijk, de mega scone was delicious, alleen de dadel-chocolade reep-gevalletjes (ik weet niet helemaal wat het waren) waren wat minder. Tijdens al het kletsen kwamen we ook op het onderwerp 'bloggen' in het algemeen. Het schijnt namelijk dat veel mensen bijvoorbeeld naar youtube gaan, of instagram, waardoor de bloggerwereld krimpt. Zelf merkten we dat ook wel, bijvoorbeeld aan het feit er nu écht minder respons is dan een jaar, of twee jaar geleden, en dat is gewoon jammer. Emma Natuurlijk doe je het uiteindelijk voor jezelf, maar zo'n hele community erachter is ook gewoon reuze leuk en gezellig. Laura schreef hier ook al over in haar postje van deze dag. Merken jullie dit ook? En dan lig ik zelf op het moment ook nog een beetje in de knoop met mijn tijd, waardoor ik merk dat ik zelf ook gewoon minder actief ben, zowel op mijn blog als in de bloggerswereld in het algemeen. Zo jammer!
Ik vind het zelf ook heerlijk dat je honderduit kan kletsen over fotografie, andere inspirerende bloggers, instagram en alle andere common interests die je sowieso al hebt wanneer je met andere bloggers gaat meeten, mega gezellig!
Om nog lekker wat foto's te maken gingen we naar de domtuin, die, thank god, half overdekt is want wat kwam dáár een waterval uit de lucht zeg, jeetje. We schoten portretten van elkaar (aka iemand stond ergens en werd belaagd met drie camera's) en daarna zochten we de warmte weer op. We zaten we nog een tijdje bij pk, maar laura moest toen al snel weg omdat ze die middag/avond nog moneys ging verdienen en luna en ik kregen heel veel zin in carrotcake. Ons laatstje uurtje in utrecht brachten we carrotcake knabbelend door in de hema (of een soort peren-kaneelcake (dat was 'm toch?), in emma's geval) mmm....


liefs
ARJANNE

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

18 comments:

 1. Leuk uitstapje en super toffe foto's!

  ReplyDelete
 2. De foto's zijn zo mooi! Het lijkt mij ook hele gezellig om vaker naar een bloggersmeeting te komen, zo gezellig en je kunt met bloggers over zoveel dingen kletsen.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ahh dankjewel! Jaaa moet je zeker doen, is mega gezellig!

   Delete
 3. *lekker aan een koekie knabbelend* op de foto, hihi. maar loved it! we moeten sowieso dat ontbijtje uitproberen jaaa en dan als eerste voor de deur staan gewoon.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ahh maar je bent gewoon zo fotogeniek wanneer je koekjes knabbelt! Jaaaa het zag er ZO goed uit!

   Delete
 4. Aah zo leuk!! Het ziet er zo gezellig uit <3!!

  ReplyDelete
 5. Het ziet er echt ontzettend gezellig uit, en ik merk het ook, dat het bloggerswereldje stilletjesaan uitsterft, zo jammer!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja he, echt jammer... daar moeten we maar iets tegen doen! :)

   Delete
 6. Dat klinkt als een onwijs leuke dag! En wat een mooie, sfeervolle en ook wel een beetje moody (in positieve zin!) foto's. Gave plek ook :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ahh dankjee! En jaa, de domtuin is zo'n toffe plek! Daar hang gewoon al van zichzelf een gaaf sfeertje! :)

   Delete
 7. Oeeh, zo leuk!! Jammer dat het regende, maar toch gezellig :) Enneh... lees ik hier een nieuw meeting ideetje? Ontbijten bij Anne & Max? (Lijkt me leuk, iedereen met slaapoogjes aan tafel hahah) Het blog dingetje is trouwens echt super herkenbaar!! Jammer, maar ik snap ook wel dat youtube en instagram misschien iets toegankelijker is.. Hoewel, als je gewoon de tijd hebt een neemt het wel weer echt heel leuk is om leuke blogjes te lezen als deze!! :)

  ReplyDelete
 8. aaaah leuk dit!! Ziet er zoooo gezellig uit! Ik houd ook zoooo van blogmeetings, echt het fijnste dat er is!

  ReplyDelete
 9. wat een mega leuke foto's!! <3
  was je trouwens laatst bij een open dag op de uni van utrecht? als het niet zo is, forget i asked!
  xxx

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ahh dankjeweeel! ehh, nee :) het is alweer een halfjaartje geleden dat ik op de open dag van utrecht was, dus da's niet echt meer 'laatst' ;)

   Delete

Wat leuk dat je een reactie achterlaat, ik lees ze met plezier!

You just made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...