Thursday, 21 December 2017

wallpapers #12 • it's beginning to look a lot like christmas


Ondanks de drukte, kon ik het toch niet laten. Kerst (of bijna-kerst) is de tijd van nonstop christmas music, kerstbomen halen en versieren, chocolade kerstkransjes en ander kerstgebak eten en, ofcourse, x-mas wallappers! want all you want for christmas is natuuuuurlijk een kerst-themed achtergrond op je laptop/phone/computer!

the ugly christmas sweater collection

Heerlijke truien om tijdnes kerst warm in te blijven en in weg te kruipen. Zelf heb ik ook zo'n lekkere kersttrui en ik kan niet wachten om 'm weer te dragen.
load this epic shit down: B&W (klik) or color (klik)

let it snow!

Van die snow globes hebben altijd iets sprookjesachtigs, ik hou ervan. (ik denk dan ook dat dit m'n favoriet is!)
load this epic shit down: B&W (klik) or color (klik)

light it up

Een rijtje kerst-verlichte huisjes. Toen ik klein was gingen we altijd lichtjes kijken. We maakten een klein wandelingetje door het donker om de kerst-verlichte huizen te bekijken. Die lichtjes in het donker, het was magisch.
load this epic shit down: klik

Ik was a bit busy (want tja, toetsweek enzo), daarom zijn het er geen honderd, maar voor meer wallpaperpret kan ik je doorverwijzen naar de kerstachtergronden van vorig jaar (hiero), of die van twee jaar geleden (man man man, die zijn echt mega lang geleden...)(hier&hier)
Gister maakte ik mijn laatste drie toetsen, dus nu is het praktisch vakantie! Wat heerlijk...

*  *  *

wanneer begint voor jou de kerstvakantie?
alvast een fijne vakantie y'all!


liefs
ARJANNE
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

16 comments:

 1. Ik kan niet kiezen!! Love them all <3

  ReplyDelete
 2. Ze zijn inderdaad allemaal leuk!! Geniet van je vakantie!

  ReplyDelete
 3. Die sweaters zijn zo leuk! Fijne feestdagen :)

  ReplyDelete
 4. Ze zijn weeral zo mooi! Nu moet ik nog een keuze gaan maken! :D

  ReplyDelete
 5. Je wallpapers zijn altijd zo leuk Arjanne! De sneeuwbol is mijn favoriet! :D

  ReplyDelete
 6. Aah ze zijn zo leuk!! <3 Kan niet kiezen haha :'). Fijne vakantie!

  ReplyDelete
 7. Hoe toevallig dit, ik heb echt net een paar minuten terug "it's beginning to look a lot like christmas" beluisterd, haha. Da's een teken, sneeuw waar blijf je. Wreed schoon gemaakt weer Arjanne, oh.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha, wooah, hoe toevallig is dat!? Dankjewel Britt! <3

   Delete
 8. Whaaaa, deze wallpapers zijn awesome! Echt heeeel mooi gemaakt, Arjanne! Fijne kerstvakantie!! XXX

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ahh dankjeweeeeeel!! Jij ook een hele fijne vakantie! <3

   Delete

Wat leuk dat je een reactie achterlaat, ik lees ze met plezier!

You just made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...