Monday, 29 January 2018

instagrams to inspire


Maandag, weer het begin van een nieuwe week. Laten we 'm lekker geïnspireerd instappen, deze nieuwe week, want persoonlijk voel ik me altijd een stuk blijer en energieker wanneer ik inspiratievol ben, en dat voelt zeker niet verkeerd! Dus daarom, vandaag een lijstje met wat instagrams to inspire.
Oh, en als je d'r ook nog een tof en inspirerend liedje bij op wilt zetten, om het sfeertje compleet te maken, raad ik je aan "the good side" of "my my my" van troye sivan uit je koptelefoon te laten klinken, mijn favoriete nummers op dit moment!
___________________________________De laatste tijd lees ik steeds vaker in captions stukjes over het algoritme van instagram. Dat op deze manier kleine accounts minder kans hebben, dat mensen veel volgens verliezen of accounts niet meer echt groeien en zulk soort dingen. Zelf vind ik het best vervelend dat de foto's niet meer chronologisch verschijnen, maar eigenlijk vooral wanneer ik een tijdje niet meer op instagram heb gekeken. Dan wil ik namelijk liever gewoon de meest recente pots even doorkijken, en niet ook alle posts van 7 dagen geleden in gaan halen. Maar ja, dat is een klein dingetje. Om eerlijk te zijn heb ik me ook zeker niet in het algoritme verdiept, en ik denk ook dat wanneer ik een account gewoon leuk en inspirerend vind, ik gewoon naar die foto's zal blijven kijken en ze zal blijven liken en ervan zal blijven genieten, wat het algoritme er dan ook voor mysterieuze dingen mee uitvoert.  
Dus, dan nu, eindelijk dat lijstje instagram's wiens posts je graag op je tijdlijn terug ziet komen, of ze daar nou bovenaan of na een tijdje scrollen tegenkomt. 

Ik kwam bij dit account via een post van laura. Wat een heerlijke sfeer, echt een beetje de free spirit, en dan ook nog eens hele mooie, fijne en orginele foto's!

Ik word eigenlijk gewoon al helemaal blij van haar lach, haha, zo vrolijk! En dan heeft ze ook nog eens een mega leuke stijl en eveneens mega leuke foto's. 

Klaar om even weg te dromen?
Dit account brengt je naar je droomwereld, maar dan is het zelfs nog iets mooier!

Wéér gewoon zulke mooie foto's. (Ja hehe Arjanne, dat vind je natuurlijk van al deze accounts)(ja. ja dat klopt.) Ik weet ook niet waarom ik zo mijn pogingen doe bij ieder account wat te schrijven, ik had ook gewoon de foto's voor zich kunnen laten spreken maar ja. Dat ik deze foto's zo mooi vind komt denk ik vaak door het licht. Ook vind ik het mega leuk dat er echt van alles voorbij komt op dit account! 

Dit is denk ik op het moment mijn favoriet van mijn lijstje. wedereomnatuurlijkweer hele mooie foto's met een heerlijke sfeer. Met ook af en toe iets totaal anders, zoals een foto + stukje over het plastic in de oceaan. Het is trouwens dat ik had besloten om van ieder account 3 foto's te plaatsen, anders had ik gewoon lekker alle foto's van dit account hier neergedropt! 

// photo's by: @oakandfir, @paeulini, @satellitejune, @miiamata, @andrejosselin. caption by: @ownthelight //

Het leek me leuk om, naast een lijstje van toffe instagrams, jullie ook een kijkje te geven in de foto's die ik de laatste tijd heb opgeslagen (de foto's hierboven). Dat foto's opslaan, dat is wel echt de beste functie ooit, in my view. Vroeger nam ik altijd screenshots van toffe foto's en/of hun captions, en nu kan ik ze met één klikje opslaan en wanneer ik op zoek ben naar inspiratie heb ik door naar m'n account te gaan en op "opgeslagen" te klikken zó een scherm vol inspiratie, love it! 

*  *  *

nou, ik hoop dat d'r wat leuks en wat nieuws voor je bij zat!

van welke instagrammers zijn jullie altijd blij om een foto op je tijdlijn tegen te komen?


liefs
ARJANNE
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

15 comments:

 1. Wat een fijne accounts! Ik ben de laatste tijd steeds meer actief op Instagram (met kijken dan, zelf posten komt er niet echt van) en op het moment word ik heel erg blij van brandonjamesscott, geen foto's maar wel de schattigste illustraties ooit :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dankjewel!! Ahh jeetje, zulke leuke illustraties bij brandonjamesscott! Echt zo'n lieve, blijmakende illustratiestijl!

   Delete
 2. aah even iedereen gevolgd die ik nog niet volgde. denk dat wij wel beetje dezelfde smaak hebben qua insta accounts, haha. love 'm!

  ReplyDelete
 3. Oh wat leuk dit artikel dit, er zitten zoveel leuke accounts bij!

  ReplyDelete
 4. ahh leuke accounts! sommige volgde ik nog niet, nu wel hoor (na het zien van al die mooie foto's:)) & van jouw foto's op instagram word ik ook altijd blij! X

  ReplyDelete
 5. Whaaa! Dit is echt een hele originele manier om je favoriete accounts te delen! Ze zijn allemaal zó mooi, ik ben er meteen al een paar gaan volgen, hihi. Ik vind jou instagram ook echt heeeeel mooi! ☺ X

  ReplyDelete
  Replies
  1. Whaa zo leuk om te horen! Thaanks! En wat lief, mega bedankt!! <3

   Delete
 6. Aah love deze accounts! En ik vind het ook best jammer over dat algoritme van Instagram.. maar ja we moeten elkaar maar helpen haha :). Oh super leuk trouwens hoe je die foto's zo bij elkaar hebt gezet!

  ReplyDelete
 7. Die edits bij je foto's zijn zo vet! Hoe doe je dat? liefs!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ahh dankjewel Luna! Ik gebruik er photoshop elements voor!

   Delete
 8. Jaaaa vanellimelli is zooo leuk om eens door te scrollen! Love haar stijl en haar spontaniteit en alles, oh. Zoveel leuks dat er tussen zit! (:

  ReplyDelete

Wat leuk dat je een reactie achterlaat, ik lees ze met plezier!

You just made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...