Friday, 27 April 2018

while the sun sets


I feel in every girl
there lives a spirit
a wild pixie,
that if let go,
would run and dance in grassy fields
until the end of the world.


And when that girl grows up,
that pixie hides,
but it's always there,
peaking out behind old eyes
and reading glasses
quietly waiting,
to one day dance again.
a t t i c u s 
Eindelijk pakte ik m'n camera weer eens op ('t is dat ik 'm in het hoesje bewaar, anders had er sowieso een dikke stoflaag op gelegen...), voor een verjaardagsfoto van een vriendin (wat gelijk maar gewoon een hele shoot werd). 
Tegen zonsondergang fietsten we de stad uit naar een afgelegen bosje en terwijl de zon onderging, maakten we foto's, aten wraps en lachten wanneer voorbijgangers (nog verrassend veel, om eerlijk te zijn) een beetje gek van ons opkeken. 
Het was een heerlijk avondje weg op een doordeweekse dag van niet-zomaar-een-week, maar van  onze laatste schoolweek. manmanman wat vliegt de tijd. Examens komen met een angstaanjagende snelheid opeens heel dichtbij en de laatste schoolweek vloog om, voordat ik er erg in had. En of ik dat dan 'erg' vind, dat week ik nog niet. Ook al heb ik mega veel zin in volgend haar en in de periode na de examens, ik ga de middelbare stiekempjes zeker ook missen.

*   *   *
liefs,
ARJANNE
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 comments:

 1. Prachtige foto's!!! En hoe gek moet dat voelen, je laatste week middelbare school achter de rug hebben, succes alvast met je examens!

  ReplyDelete
 2. Wauw! Prachtig hoe de foto's het gedichtje vertalen in beelden <3 Nog ongeveer maar 2 weken tot examens (brrr) Zelf kijk ik er tegen op, maar kijk ik er ook naar uit om dan klaar te zijn. De tijd gaat véél te snel.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dankjeee! En de tijd gaat zo snel inderdaad, niet normaal gewoon....

   Delete
 3. Ik durf het ook helemaal niet toe te geven, maar dat middelbaar jongens, goh het zal toch even wennen zijn om er vanaf te zijn denk ik. Mega schone foto's Arjanne! Ik herken dat zooo hard dat awkward lachje als er voorbijgangers zijn, haha.

  ReplyDelete
 4. Wauw!! Heel erg mooie foto's! Ik hou zooo van de zonsondergang! 🙂 Heel veel succes met de komende examens, en daarna: zalig veel vakantie en tijd om je camera te gebruiken! xxx

  ReplyDelete
 5. Dat tekstje en de foto's passen echt perfect bij elkaar! Zoveel succes met je examens girl! You can do thisssss <3

  ReplyDelete

Wat leuk dat je een reactie achterlaat, ik lees ze met plezier!

You just made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...