Sunday, 27 May 2018

hoezee!


Inmiddels zijn mijn examens voorbij (hoezee!) dus ik dacht, ik laat weer eens wat van me horen. Volgens mij ging het goed, maar hoe en wat, dat horen we wel nadat we een ochtend/middag zenuwachtig bij de telefoon hebben gezeten op 13 juni. Voor nu probeer ik een soort van te wennen aan het feit dat dit het dan was, die middelbare school en dat ik dus nu niets meer hoef te doen. Ik probeer dan ook niets te doen, maar daar ben ik niet altijd even goed in. Die overgang van keihard leren naar gewoon niets meer hoeven doen gaat bij mij altijd geleidelijk. Niet zo'n what-time-is-it?-summertime-we-gooien-al-onze-papieren-de-lucht-in-moment dus, (ik krijg nu wel zin om gewoon een HSM marathon te houden en dat is wel nietsdoen, so i got this!) maar ik ben zeker wél zo blij (zoals zo'n we gooien onze papieren de lucht in moment) dat 't voorbij is! Er staat ook over een aantal dagen ook een vliegtuig klaar die mij en een groep vriendinnen naar het zonnige zuiden (de zon, zee en het strand) gaat brengen, om heerlijk uit te rusten en lekker te vieren dat het voorbij is, zo veel zin in!

Twee weken vóór de examens, toen het meivakantie was, zat ik (ook al! wat ben ik toch een bofkont) een weekje aan zee. Zeeland. Met mijn ouders en zus in een huisje op het strand. Het was heerlijk. Natuurlijk moest ik leren voor mijn examens, maar álles is gewoon leuker met uitzicht op zee. En ondanks die examens heb ik nog best veel gelezen, gevliegerd, gewandeld over het strand, spelletjes gespeeld en genoten van de zee (ook wanneer het regende, we hebben namelijk de eerste dagen niet al te best weer gehad). En natuurlijk ging m'n camera mee, naar de zee. En eindelijk heb ik de foto's uitgezocht. Ik heb er geen spannende verhalen bij te vertellen, dus i guess  dat dit een beetje een plaatjes-kijk-post wordt (na het lange verhaal dat ik nu al heb opgehangen. enjoy!• de zonsondergangen •

"watch a sunset at least once a day"
Natuurlijk, de zon gaat iedere dag op & onder. Maar ik weet niet hoe de kust de zon precies betoverd, maar zonsondergangen aan het strand zijn altijd prachtig. Zélfs met wolken. Júíst met wolken! 


(hoe leuk zijn deze strandhuisjes!!??) • stargazing •

Voordat we naar het huisje gingen had ik het al bedacht: ik wou de sterren fotograferen, met de zee en het strand. De hele week wachtte ik op de goede nacht om ze te fotograferen. En toen er nog maar één nacht over was, bleef ik wat langer op. Wanneer ik vanuit het huisje door het raam omhoog keek, dacht ik dat de sterren zeldzaam waren die nacht. Maar toen ik toch maar naar buiten ging, to give it a try, van het licht dat uit ons kleine huisje kwam wegliep en omhoog keek, zag ik ze. a sky full of stars. 

liefs
ARJANNE
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

16 comments:

 1. HOEZEEEE, een nieuw artikeltje! Supermooie foto's, echt wauw, vooral die laatste van die sterren, oh wauw!

  ReplyDelete
 2. Wat een prachtige foto's weer! Lijkt me echt zo leuk om in zo'n huisje te zitten, dat je naar de zee kan wanneer je maar wilt. En wat fijn dat de examens achter de rug zijn, echt een last wat van je schouders af valt!

  ReplyDelete
 3. WAUW WAUW . die sterren foto's zijn echt prachtig! Echt nog een goal op mijn bucketlist - en dat gewoon in Nederland, sjonge! Zo fijn dat je vakantie hebt zeg! Fijne vakantie met je vriendinnen <3

  ReplyDelete
 4. Waaaaauwieee! Zo'n mooie foto's dit! Ik lees je artikels altijd zo graag, en hoe fijn is het dat je van de middelbare school af bent!! Binnen exact 3 en een halve week is het voor mij ook gedaan! (De examens enal moeten nog komen voor mij) Die vrijheid nadien, zo leuk! Veel plezier met je vakantie, je verdient het vast en zeker! :) X

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ahh wat lief, dankjewel!! Jij ook alvast heel veel succes en plezier!

   Delete
 5. AAAAH ARJANNE! Zo spannend he!! Ik moet nog les volgen voor een dikke week nu maar ik kan niet meer wachten o goddd. Ge gaat erdoor zijnnnnn weet ik zeker! (((: Ik kreeg het wel even moeilijk toen ik je eerste alinea las, het drong tot me door dat het écht wel voorbij is hierna. Pfoe. MAAR NOG STEEDS HET VOELT GOED.

  ReplyDelete
 6. Prachtig prachtig prachtig!! En gefeliciteerd met het eindigen van de examenperiode!
  xxx

  ReplyDelete
 7. zo mooi, echt elke foto doet me naar vakantie en de zee verlangen, wauw!

  ReplyDelete

Wat leuk dat je een reactie achterlaat, ik lees ze met plezier!

You just made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...