Friday, 29 June 2018

dressed for my birthday


Een kleine Arjanne, die beslist geen rokjes en jurkjes wou dragen, had dit waarschijnlijk nooit kunnen denken, maar ik kan me geen zomer meer voorstellen zonder jurkjes en rokjes. En dan vooral die fijne, zwierige zomerjurkjes. Of een verjaardag, want zo'n jurkje is toch wel extra feestelijk. En met de zomer, en daarbij ook mijn verjaardag, om de hoek, was ik al flink aan het zoeken naar een leuk jurkje. En toen werd ik verrast (maar echt heel erg verrast! :) door een mailtje van My Jewellery, met de vraag of ik het leuk vond om wat items te ontvangen (wat natuurlijk supertof is!!).  Tussen alle jurkjes vond ik mijn perfecte zomer- en verjaardagsjurkje gevonden, een lichtblauwe wrap dress met bloemen erop. 
___________________________________

En dinsdag had ik hem voor het eerst aan, waaaaant het was mijn verjaardag! Dus tja, nu ben ik met m'n 18 levensjaren officieel volwassen. of zo. Het voelt natuurlijk nooit écht ander, je staat niet op en voelt je opeens zo ongelofelijk een jaartje ouder (kan ermee te maken hebben dat je eigenlijk gewoon maar een dagje ouder bent, haha). Maar ik vind het wel altijd een heerlijke, mega leuke en vooral gezellige en feestelijke dag. Waarop je eigenlijk gewoon schaamteloos je eigen bestaan viert, waarvan ik, nu ik er zo overna denk, eigenlijk vind dat iedereen het iedere dag zou moeten doen. "start each day as if it's your birthday", met zo'n heerlijk enthousiasme voor de dag die voor je ligt en waarmee jij precies kan doen wat jij wilt!• jurkje: My Jewellery* • kettinkjes: My Jewellery* • tasje: Mango • horloge: Daniel Wellington •
__________________________________
Nou, mijn Hema-verjaardags-tompouceje is op, dus ik zou zeggen, maak er een leuke dag van, en bye byeee! 

*   *   *
liefs, 
ARJANNE
*dit artikel bevat producten die door een bedrijf naar mij zijn opgestuurd. Ik heb hierover uiteraard mijn eerlijke mening gegeven. 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 comments:

 1. Nog van harte gefeliciteerd lieve Arjanne!!! <3 Dat jurkje staat je ontzettend mooi!
  xxx

  ReplyDelete
 2. Aah wat sta je leuk op die foto's!! Nog gefeliciteerd lieve Arjanne, hopelijk heb je een leuke dag gehad! <3

  ReplyDelete
 3. Superleuk jurkje, die staat je écht heel goed! En nog gefeliciteerd :)

  ReplyDelete
 4. Ik zag je foto's al passeren op Instagram, maar hoe leuk zijn deze allemaal? 🙂 nogmaals gefeliciteerd met je 18e verjaardag, liefs! x

  ReplyDelete
 5. Mega leuke foto's!!! & aah je ziet er zo leuk uit! Nog een late happy birthday!

  ReplyDelete
 6. Ook veel te laat natuurlijk, maar alsnog gefeliciteerd! Jurk staat je héél mooi! ^^

  ReplyDelete
 7. Supermooi kleedje, staat je goed!

  ReplyDelete

Wat leuk dat je een reactie achterlaat, ik lees ze met plezier!

You just made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...