Monday, 24 September 2018

a picture a day • summer in the cevennen (+ a little update)

he hooi! 
Dat lijkt me wel gepast om even te zeggen, aangezien het vorige artikel twee maanden geleden verscheen. Ik heb sinds de start van deze blog nog nooit zo lang niets van me laten horen. (ik weet ook niet waar ik de tijd vandaan haalde aan het begin der blogtijden, om drie(!) keer per week te uploaden)(maar dat is weer een ander verhaal) Een beetje stom om zo een artikeltje te starten, maar ik stel alleen maar even de situatie vast. En uit de situatie blijkt dat ik niet gelijk met de deur in huis kan vallen en een stelletje foto's kan droppen, maar dat een kleine update wel op z'n plek is. (vandaar dus ook de extreem lange titel). Oké, hier komt-tie.

Ik moet er weer even in komen, dit bloggen. Maar tegelijkertijd voelt het helemaal niet alsof ik eigenlijk verbaasd zou moeten zijn dat ik überhaupt nog wist hoe ik 'blogger.com' op moest openen, en ik ben eigenlijk best wel excited om weer lekker bezig te gaan. Tja, -oeh, dit gaat dramatisch klinken hoor, hou je vast- ik heb nu kinda een nieuw leven, maar ik hou nog steeds van fotograferen, lezen, eten, lachen, tekenen (ik heb nu het vak "handtekenen"! loooove mijn opleiding!), en al die andere dingen waar ik in de sidebar mee adverteer. conclusie van de kletspraat? ik ga proberen om een master in time management te worden en lekker blijven bloggen. (hoe vaak en alles moet ik nog maar even proefondervindelijk vaststellen)

Tot zover de "update". en nu is het lekker tijd voor mijn foto's! a picture a day van mijn zomervakantie. (ja ik heb wel meer foto's gemaakt want dat kon ik gewoon niet laten :)


lundi 30 juillet • in het "tussendoorhotel"


mardi 31 juillet • ontbijt bij hotel l'abricotine


mercredi 1 août • an artist on the top of a mountain


jeudi 2 août • a portrait . mama, while hiking.


vendredi 3 août • in het dorpje "les Vans"samedi 4 août • wandeling rond het meer, 'lac de villefort'
(stiekem lekker 2 foto's)


dimanche 5 août • campingdag. 


lundi 6 août • portrayed while feeding the graden-chickens. 


mardi 7 août • reisdag. zonsondergang op de nieuwe camping, bij de rivier. 


mercredi 8 août • een ijsje in florac. want het is zomer. 


jeudi 9 août • een uiteindelijk-toch-ook-zonnige regenachtige campingdag.


vendredi 10 août • starting the hike, in the early and cold morning. 
samedi 11 août • my sister while hiking. and resting. 


dimanche 12 août • playing the last day away. 


lundi 13 août • tussendoorhotel op de terugweg.


mardi 14 août • almost home again. 


*  *  *
liefs
ARJANNE

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 comments:

 1. Wat fijn om te lezen dat de opleiding je zo goed bevalt! Ik heb je posts gemist hoor Arjanne! En wauw, wat mooie foto's!! X

  ReplyDelete
 2. Ik heb je post zo erg gemist! En de foto's zijn echt prachtig

  ReplyDelete
 3. zo'n leuk idee, dat van elke dag een foto! en wat ben ik blij dat je weer eens iets van je laat horen en dat je een fijne opleiding aan het volgen bent!

  ReplyDelete
 4. Wat leuk om zo toch nog je vakantie te zien! (Goed idee btw, een 1 foto per dag post). Love it! Ik kan niet wachten op de volgende zomervakantie zo

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thanks laura! Ahh ik ook niet! Ben echt alweer toe aan vakantie ook, oeps haha :)

   Delete

Wat leuk dat je een reactie achterlaat, ik lees ze met plezier!

You just made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...