Tuesday, 13 November 2018

een kijkje in mijn studentenkamer*Mijn studentenkamer. waar ik nu (wow) al ruim twee maanden (wow) woon. Time does sure fly. Eerst was het wennen, en om eerlijk te zijn heb ik het idee dat ik daar nog steeds mee bezig ben, dat 'wennen'. Maar beetje bij beetje vorm ik hier steeds meer mijn eigen plekje. Het begon met wat tripjes naar Ikea en spulletjes van mijn kamer bij mijn ouders meenemen naar Delft. Ook heb ik wat nieuwe plantjes gescoord, gezellige lampjes gekocht en zo nog wat andere nieuwe decoratie gescoord. En de laatste toevoeging aan mijn kamer zijn wat posters van Desenio, die ik van hen mocht uitzoeken, zo leuk!
 *   *   * 

Met posters kan je makkelijk een persoonlijke draai aan je kamer geven, zodat je je lekker snel thuis voelt op je (nieuwe) plekje. Ze zijn zelfs op te hangen met dubbelzijdig tape (wel goede tape, ik wil niet verantwoordelijk zijn voor posters in lijsten die van muren vallen), mocht je geen gaten in je muren mogen maken. Een paar plaatjes die bij je passen aan de muur maken een kamer al veel meer je eigen plekje. Ik heb eindeloos kunnen kijken bij de categorieën fotokunst en kunst, waar ik uiteindelijk ook de posters heb gevonden die ik leuk vond en heb besteld.

de posters die ik bestelde: faces no.2   black sand 2.0 wabi-sabi  bee Highland cow hands poster highland cow 

Het allerleukste aan de posters die ik heb besteld vind ik dat ze me inspireren om zelf ook te gaan tekenen en fotograferen, iets wat er jammer genoeg de laatste tijd nogal bij ingeschoten is, druk dat ik ben met mijn studie en alle nieuwe dingen die daarbij komen kijken (en netflix. oeps. wel ontspannend!). Maar zoals mijn ouder me vaak vertellen, tijd is een kwestie van prioriteit. Dit vind ik leuk om te doen, dus ik kan er mijn tijd aan geven, tijd voor maken. And if you love it, you should go fot it! (een quote die ik uit een YouTube video van monica church haalde)
Enne... aangezien ik nu een arm studentje ben, kan deze post natuurlijk niet zonder kortingscode!

Met de code "SKYFULLOFSTARS" krijg je 25% korting wanneer je bestelling plaatst. De code is geldig van dinsdag 13 november tot donderdag 15 november (dus wees er snel bij!) en is wereldwijd geldig!! De code geldt niet op lijsten of op posters uit de categorie “handpicked” en “collaboration”.*    *    *

Zijn jullie (studenten)kamers ook al leuk ingericht?

liefs,
ARJANNE


*dit artikel bevat producten die door een bedrijf naar mij zijn opgestuurd. Ik heb hierover uiteraard mijn eerlijke mening gegeven. 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

14 comments:

 1. Wat een heerlijk stekje heb je, ahhh. Nu zou ik volgend jaar ook wel op kamers willen. Maar de posters van Desenio vind ik ook enorm tof!

  ReplyDelete
 2. Oeeeh, heel fijn!! Leuk plekje :) En wat cool dat je nu in Delft woont! Je boeken zijn trouwens heel fijn op kleur stapeltjes gelegd hahah. Wat vond je van de Hate U Give? Ben er nét in begonnen. Liefs!! (Ik heb zo lang niet op blogs gereageerd omg, flashbacks all the way)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha, dat vind ik nou ook altijd zo satisfying, die boeken op kleur! :) The Hate U Give vond ik echt geweldig, zo'n goed boek! Ik kijk ook uit naar de film!

   Delete
 3. Wauw, wat ziet je kamer er gezellig uit!

  ReplyDelete
 4. Wat een ontzettend stijlvolle en cozy kamertje heb je! Ik hoop dat je studie tot nu toe goed gaat en leuk is. Zelf durf ik nog niet op kamers te gaan, maar volgend jaar zie ik mezelf ook wel een leuk kamertje hebben. <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ahh thanks! Jaa het gaat goed & 't is leuk! Op kamers gaan vond ik ook best wel spannend hoor! Maar een fijne kamer is het halve werk :)

   Delete
 5. Wauw! Wat een mooie en gezellige kamer :D

  ReplyDelete
 6. Aaah je kamer ziet er zo gezellig uit! Die posters zijn echt mega leuk!!

  ReplyDelete
 7. Ooh zooooooo leuk je kamer, love it!! Precies recht vanuit Pinterest gehaald, haha! Hopelijk heb je het leuk met je nieuwe studie! Liefs,

  ReplyDelete
 8. Ah, wat heb je een heerlijk plekje Arjanne! Zo fijn om je kamer je helemaal eigen te maken, om het echt een 'thuis' te maken. Fijn om te horen dat je je steeds meer op je plek gaat voelen! Je studententijd is echt een geweldige tijd, vind ik zelf, dus geniet ervan!�� Liefs

  ReplyDelete

Wat leuk dat je een reactie achterlaat, ik lees ze met plezier!

You just made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...